DEELNEMERS

Debbie does Art bestaat uit vijf vaste leden:

• Krijn Hendriksen

• Edward Erasmus

• Rien Daamen

• Timo van Doorn

• Ruben Olislagers

Gast deelnemers
Daarnaast biedt Debbie does Art andere kunstenaars, ontwerpers en programmeurs de mogelijkheid om deel te nemen aan een project.
Aan het project Cockroach Lounge van het STRP festival deden de volgende deelnemers mee:

Hanneke Wetzer
Voor het STRP Festival verzorgde Hanneke Wetzer voor DDA een aantal animaties. Tevens is zij één van de cheerleaders die aarzelende toeschouwers over de drempel trekt om zo deel te nemen aan het spel.
Momenteel is zij bezig met een eigen website. Diverse illustraties zijn hier al te bekijken.

Gijs Kuilboer
Beeldend kunstenaar geboren in Haarlem, woont en werkt in Eindhoven. Hij werkt met verschillende technieken en materialen ook met de nieuwe media. Door het met groot plezier vermengen van de verschillende media is hij op zoek naar de menselijke emotie. Op een spelende wijze bezig zijn met kunst, is het uitgangspunt voor zijn werk.

Paul van den Oever
Paul studeerde op het conservatorium en theatervormgeving, hij richt zich tegenwoordig vooral op autonome kunst. Hij kiest bewust niet voor een vast medium. Zijn werk is daardoor niet stijlvast maar eerder kameleontisch. (Cultuur versus natuur is o.a. een regelmatig terugkerend thema in zijn beeldend werk.) Zijn werk heeft een poëtische inslag, kleine gebaren met niet zelden een humoristische ondertoon. Voor DDA maakte hij korte videofragmenten.

Lidewij Spitshuis
Tijdens het STRP festival was Lidewij een van de cheerleaders die haar beenspieren traint met het plakken van stickers op de voeten van bezoekers. Tevens was er een filmpje van haar te zien. In haar dagelijks leven werkt zij als conceptueel vormgever aan uiteenlopende projecten. Haar ontwerpen zijn communicatief van aard en bevatten de benodigde hoeveelheid humor.
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op haar website.

Ilco Kemmere
Ilco is freelance fotograaf en studeert tevens (4e jaars fotografie) aan de K.A.B.K. te Den Haag.
In zijn fotografie probeert hij persoonlijke momenten te vangen die besloten liggen in blikken. Het intrigeert hem als deze momenten contrasteren met hun omgeving. Een soortgelijke fotografie hanteert Ilco ook in zijn vrijere, autonome fotografie. Hierbij richt hij meer op voorwerpen in een landschap.
Voor DDA maakte hij tijdens het STRP festival een aantal reportage foto's.