Projecten

 

Debbie does art
En Debbie does techniek
Kunstzinnig en fysiek
De ervaring is uniek!

Debbie does art
En Debbie does techniek.
Ze is aantrekkelijk en smart.
Kom kijken en take part!

Debbie does Art neemt regelmatig deel aan festivals en exposities. Hieronder staat een selectie van de verschillende projecten, elk met een eigen website. Klik door voor meer informatie en om te weten te komen waar je Debbie in actie kunt zien.

Dutch Design Week 2006

Na de Cockroach Lounge van vorig jaar verraste Debbie does Art de bezoeker wederom met een interactieve roadmovie waarbij de bezoeker op reis kan gaan in de door hen gekozen lift.
De Dutch Design Week was van zaterdag 21 oktober tot zondag 29 oktober.

Meer informatie over de Haunted highway.

Gridlock Festival

Op 15 september vond het Grid Lock Festival plaats in het TAC. Maar liefst 8 bands speelden op deze avond. Het geheel werd ondersteund door Debbie does Art: laserstralen werden gebruikt als muziekinstrument, maar ook als reactie tussen het publiek en de bands. Ofwel: Eindhoven Technology & Music.

Meer informatie over het Gridlock Festival.

 

STRP

STRP is een vierdaags kunst- en technologiefestival op het terrein van Strijp-S in Eindhoven. Van 23 t/m 26 maart 2006 was het project Cockroach Lounge van Debbie does Art op STRP te zien.

Meer informatie.

Confuse.exe

Confuse.exe is een festival dat draait om nieuwe media, interactiviteit en spel binnen en buiten de kunstwereld. De Cockroach Lounge van Debbie does Art sluit hier perfect bij aan. Confuse.exe vond plaats op 11 en 12 maart 2006 in de Electronhal te Breda.

Meer informatie.

Dutch Design Week 2005

Van 15 t/m 23 maart 2005 was de Cockroach Lounge te zien op de Dutch Design Week. De bezoekers reageerden zeer enthousiast op dit project, en namen vol overgave deel aan het interactieve spel.

Foto: Norbert van Onna

Meer informatie.