Links

Debbie does Art heeft hieronder interessante links op een rijtje gezet, die passen bij haar projecten. Suggesties voor uitbreiding? Stuur dan een mailtje naar post@debbiedoes.nl. Verwijzen naar Debbie does Art vanaf andere sites mag natuurlijk ook altijd.

B-CON 5
In het Belgische plaatsje Landen heeft Edward Erasmus (deelnemer van DDA) samen met Paul van den Oever een watertoren omgebouwd tot een raket. Debbie does Art verzorgt o.a. de animaties voor de 'Ground Station' en op de opening van 6 augustus bemanden de cheerleaders en de leden van DDA de 'Ground Station'. De tentoonstelling was van 6 augustus t/m 17 september 2006.

TAC
Het Temporary Art Centre bestaat uit ateliers en bedrijfsruimtes voor creatievelingen. Daarnaast zijn er kleine en grote zalen voor exposities en evenementen. Zo huisvestte het TAC in oktober 2005 de Cockroach Lounge van Debbie does Art en op 15 september 2006 vond er het Gridlock Festival plaats wat mede door Debbie does Art was georganiseerd.

Dutch Design Week
De Dutch Design Week is een jaarlijks terugkerend, grootschalig designevenement in Eindhoven. De week wordt georganiseerd door ontwerpers, voor ontwerpers, die elkaar én een groot publiek inspireren. In oktober 2005 lanceerde Debbie does Art tijdens de  Dutch Design week het project Cockroach Lounge. In 2006 zal Debbie does Art negen dagen te bewonderen zijn met het project Haunted highway.

STRP
STRP is een vierdaags kunst- en technologiefestival op het terrein van Strijp-S in Eindhoven. Van 23 t/m 26 maart 2006 zal het project Cockroach Lounge van Debbie does Art op STRP te zien zijn.
Lichtstad Eindhoven
Eindhoven, vijfde stad van Nederland. Bakermat van de lichtindustrie. Thuishaven van Philips eerste lichtfabriek. Stad waar in 1891 de eerste gloeilampen werden gefabriceerd. Stad van de lichtjesroute sinds 1944. Lichtstad van Nederland. Beleef het verleden, heden en de toekomst van licht in Eindhoven!
Dorkbot
People doing strange things with electricity.
De overkoepelende Dorkbot site van alle steden in de wereld die aangesloten zijn.
Dorkbot Eindhoven
People doing strange things with electricity.
De Dorkbot site van Eindhoven waar o.a. Rien Daamen van Debbie does Art een lezing over camera tracking verzorgde.
Zeroxat
Speciaal voor u: uit de goot geviste poëzie.
Website met experimentele typografie van Debbie does Art member KrijnZilla.
SLET
SLET is een Eindhovens wegwerpmagazine voor strips, literatuur en trash. Met inhoud, maar zonder pretenties. Het is een open podium voor amateurs en een prullenbak voor professionals. Noem het snackliteratuur, pulp of wegwerpkunst. Een try-out zonder premiere. Een one night stand zonder beschuit.

Stichting Kop
Stichting KOP geeft jong creatief talent de mogelijkheid zich aan een breed publiek te presenteren door middel van exposities. Een van die exposities is Confuse.exe, dat op 11 en 12 maart 2006 plaats vond in Breda. Hier liet Debbie zich weer zien in de Cockroach Lounge!

Kunst-digitaal pagina
De startpagina voor kunst en techniek.