De schetsen hierboven laten nog een tweede ruimte zien waar de bezoekers een lift zouden krijgen alvorens ze het autorace spel konden spelen. Dit is later uit het concept gehaald.

CONCEPT

Haunted highway is een autorace spel waar de bezoekers met behulp van een bank de auto kunnen besturen. De installatie bestaat uit een bank met daarvoor een projectie van een autoweg. Een chauffeur bestuurt de wagen maar deze heeft hulp nodig van zijn lifters om de auto recht op de weg te houden. Door de bank op en neer te bewegen, stuurt de auto naar links of rechts. Op de weg bevinden zich tegenliggers en personen die ontweken dienen te worden. Als de auto in botsing komt zal deze afremmen. Als er geen botsingen gemaakt worden, zal de auto steeds sneller rijden. De bedoeling van het spel is dan ook om zo hard mogelijk te gaan.

Het autorace spel kan door meerdere mensen tegelijk worden gespeeld. Ze moeten daarbij samen de auto besturen door de bank naar links of rechts te bewegen. Uiteraard worden de bezoekers aangemoedigd door onze Debbies met hun sexy cheerleader outfit.